يكي ديگر از غذاهاي ساده و به دور از هرگونه تجمل و تكلفي غذايي است به نام محلي “او گشنيزكo gishnizak” اين غذا تقريبا معادل همان اشكنه است با كمي تفاوت ..

مواد لازم

تخم مرغ به اندازه افراد

سبزي شنبليله خشك به اندازه يك قاشق غذا خوري

آب به ميزان دو تا سه ليوان

پياز دو عدد متوسط

روغن و ادويه به ميزان لازم

طرز تهيه

ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و در روغن تفت مي دهيم سپس شنبليله و نمك و فلفل سياه را به آن اضافه كرده و تفت مي دهيم

سپس دو تا سه ليوان آب را به آن اضافه كرده و صبر مي كنيم تا به جوش آيد بعد از اينكه مدتي جوشيد

تخم مرغ ها را به آن اضافه كرده و اجازه ميدهيم تا تخم مرغ ها خود را بگيرد و بپزد

اين غذا براي فصل زمستان و به همراه نارنج توصيه مي شود

موضوعات: غذا و تنقلات شیرازی  لینک ثابت